VisitBrabant TradeServices

VisitBrabant TradeServices is het loket voor informatie en diensten voor de professionele nationale en internationale traveltrademarkt. Ons team staat dag en nacht klaar om al je vragen te beantwoorden en te voorzien van alle informatie over het Brabantse aanbod.

We nodigen je graag uit zelf kennis te komen maken met Noord-Brabant. We ontvangen je met open armen!

Neem contact op met VisitBrabant TradeServices

T - +31(0) 13 3030393 
E - trade@visitbrabant.com

VisitBrabant TradeServices staat voor:

image

Site Inspections: kom het zelf beleven!

Enkele keren per jaar organiseren we een mooie inspectiereis in combinatie met een spraakmakend event in Noord-Brabant. We laten je graag ervaren wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Inspiratie, arrangementen en bemiddeling

We inspireren je graag met onze arrangementen, maar liever nog bespreken we de specifieke wensen van jou en je doelgroep. We bemiddelen namens onze Brabantse partners: van de bezienswaardigheden tot verblijfsaccommodaties en van de iconen tot de onontdekte plekjes van Noord-Brabant.

Convention Bureau

Noord-Brabant biedt u een veelheid aan mogelijkheden gericht op de MICE markt (Meetings Incentives Congresses Events). Van kleine vergaderlocaties tot grote congreslocaties en van locaties in de dynamiek van de stad tot de onthaasting in het groen. Bij VisitBrabant Convention Bureau staat een team van professionals klaar om u te ondersteunen bij de organisatie van uw evenement. Graag helpen zij u bij het vinden van de locatie die het beste past bij uw uitstraling, doel en budget. Gratis, professioneel en onafhankelijk.

Altijd het laatste nieuws en de mooiste arrangementen als eerste bekijken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.