Family Fun voor jong en oud


Laat het kind in je los

Bestemming Noord-Brabant is de ultieme locatie voor eenieder die jong is of zich weer jong wil voelen. De ontspannen Bourgondische sfeer laat alle zorgen van je afglijden. Verwonder je in een andere wereld in een van onze familieparken, maar vaar ook eens door ‘de straten’ van ’s-Hertogenbosch, ontdek hippe hotspots in Eindhoven of Tilburg of ga eens heerlijk funshoppen in Breda.

Voor Jong en Oud

Noord-Brabant leent zich uitstekend voor familievakanties, door haar bereikbaarheid, overzichtelijkheid en aandacht voor kwaliteit van leven. Maar even zo vaak wordt ons familieaanbod nog liever bezocht door oudere generaties. Nieuwsgierigheid en verwondering zijn immers tijdloos. Precies daarom voelt iedereen in Noord-Brabant zich thuis.

De Efteling

Forget Disney: here's why Efteling is Europe's best theme park for young kids', dat schreef de Britse Daily Telegraph over De Efteling. In dit attractiepark kijk je je ogen uit: magische voorstellingen, vele spannende en verwonderende attracties en een prachtig sprookjesbos. De Efteling staat al sinds jaar en dag internationaal bekend als toonaangevend attractiepark. Een must see voor jong en oud.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is het grootste wildlife safaripark van de Benelux, waar je zo’n 1500 wilde dieren ontmoet. Rijd met bus of auto letterlijk tussen de giraffen, neushoorns, leeuwen en andere wilde dieren door of ga op bootsafari met een van de enthousiaste rangers. Nog nooit kwamen deze prachtige dieren zo dichtbij. Een waar avontuur.

Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk, nabij ’s-Hertogenbosch, is een prachtige locatie, waar de tijd van ridders en jonkvrouwen weer tot leven komt. Het kasteel weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. Laat je rondleiden door de eeuwenoude historie of verdwaal zelf over de geheime trappen tot in de torens van dit kasteel en geniet van het bosrijke uitzicht.

Arrangementen Family Fun

Blijf na je bezoek aan de Beekse Bergen slapen tussen de leeuwen en ga de dag erna ‘Brabants’ wild spotten in Nationaal Park De Biesbosch. Of kies voor een arrangement ‘Sprookjes bestaan’ met een combinatie van een bezoek aan de Efteling, de Loonse en Drunense Duinen en vestingstad Heusden.

Laat je inspireren door een van onze arrangementen.

Ravotten of juist even bijkomen?

Noord-Brabant kent prachtige natuurparken, zoals Nationaal Park de Biesbosch of de Loonse & Drunense Duinen. Geniet van bossen en heide, wateren en duinen. Noord-Brabant biedt het allemaal.

Biesbosch MuseumEiland


Werkendam

Het Philips Stadion


Eindhoven

Binnendieze


's-Hertogenbosch